Security
Kontakt : 0684029101

Profesonistë të Sigurisë

Firdeus Security përfshin burimet njerëzore, sistemet, pajisjet dhe infrastrukturën e nevojshme për zgjidhjen e avancuar të problemeve të sigurise.

Qendra e Kontrollit

  • Staf i specializuar në fushën e sistemeve të sigurisë, si dhe në manaxhimin dhe koordinimin e veprimeve të punonjësve të shërbimit.
  • Sisteme teknologjike bashkëkohore.
  • Rrjet i integruar komunikimi (GPRS, Radio, Internet, PSTN, GSM, GPS).
  • Monitorim në kohë reale në 24/7/365, të të gjithë rrjetit të objekteve me sisteme sigurie dhe me punonjës sherbimi.
  • Njoftim në mënyrë automatike për ndodhitë e çdo objekti.

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë