Security
Kontakt : 0684029101

Mbrojtje individuale e personalizuar

Mbrojtje individuale e personalizuar

Ky shërbim konsiston në mbrojtjën personale të individëve dhe personaliteteve të cilët janë të ekspozuar ndaj rreziqeve të ndryshme.

Oficerët e sigurisë kanë një profil të natyrshëm dhe nivel gjykimi të lartë për siguruar mbrotjen e individit kohë-pas-kohë.

Kjo lloj mbrotje realizohet duke kushtëzuar sa më pak mënyrën e jetesës së individit.

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë