Security
Kontakt : 0684029101

Mbrojtje dhe monitorim me sistem alarmi

Mbrojtje dhe monitorim me sistem alarmi

Shërbimi i mbrojtjes dhe monitorimit me anë të sistemeve të alarmit, realizohet nëpërmjet kontrollit të vazhdueshëm me mbështetje teknologjike dhe verifikimeve me anë të grupeve të gatshme. Kur një alarm i këtij lloji shkaktohet në objektin e klientit, grupet e gatshme nëpërmjet reagimeve të shpejta, veprojnë sipas udhëzimeve të paracaktuara.  Grupet e gatshme mbajnë komunikim të vazhdueshëm me qendrën e monitorimit të alarmeve (qendrën e kontrollit), dhe nese është e nevojshme bashkëveprohet me policinë e shtetit, repartin zjarr-fikës dhe urgjencën mjeksore.

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë