Security
Kontakt : 0684029101

Ruajtja e Sigurisë së objektit

Ruajtja e Sigurisë së objektit

 

I përshtatur sipas nevojave të konsumatorit

 

Shërbimet janë të përshtatura sipas natyrës së biznesit dhe nevojave të sigurisë së konsumatorit.

 

 

 

 

 

Ajo realizohet me:

  • Burimet njerëzore (oficerë sigurie, grupe të gatshme, përgjegjësa shërbimi)
  • Sistemet teknologjike të sigurisë (Sisteme alarmi, Njoftim paniku, CCTV, Aktiv Guard etj.)
  • Rrjet i integruar komunikimi (GPRS, Radio, Internet, PSTN, GSM, GPS etj)
  • Mjete të nevojshme dhe staf i trajnuar për dhënien e ndihmës së shpejtë, mbrojtjes ndaj zjarrit.
  • Koordinim dhe bashkëveprim me strukturat e policisë së shtetit në zbatim të akteve ligjore.

 

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë