Security
Kontakt : 0684029101

Zgjidhjet e sigurisë

Zgjidhjet e sigurisë

  • Bërja e analizës fizike të objekteve.
  • Kërkimi i pikave të dobëta.
  • Kontroll i detajuar i vendosjes së pajisjeve duke eleminuar këndet e vdekura.
  • Konsultime mbi mënyrën e ruajtjes, pajisjeve, mjeteve dhe formacioneve të shoqërimit, etj.
  • Zgjidhja dhe zbatimi.
  • Kontroll për mirëfunksionimin.
  • Kontroll nga ekspertë të të gjitha fazave dhe detajeve të punës.
  • Monitorim, mbarëvajtje dhe optimizim në mënyrë të vazhdueshme.

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë