Security
Kontakt : 0684029101

Përgjegjësitë tona

Përgjegjësitë tona

Shërbimet e sigurisë ofrojnë përfitime të prekshme sociale dhe financiare – jo vetëm për klientët tanë, por edhe për shoqërinë në tërësi. Në funskion të këtyre përgjegjësive, vlerat që na diferencojnë janë:

  • Integriteti
  • Profesionalizmi
  • Vigjilenca
  • Dobishmëria
  • Bashkëpunimi

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë