Security
Kontakt : 0684029101

Mbrojtje dhe monitorim me shërbimin e survejimit audio-viziv (CCTV)

Mbrojtje dhe monitorim me shërbimin e survejimit audio-viziv (CCTV)

Ky shërbim mundëson monitorimin e objekteve me sisteme të avancuara audio-vizive CCTV, duke siguruar mbrojtje në distancë dhe veprim në kohë reale ndaj ngjarjeve dhe incidenteve të ndryshme.

ADRESA

Bulevardi "Gjergj Fishta", Përballë Diplomat 2 . Tiranë
Tel : +35544504686
Cel: 0684029101 , 0684029109

Email: info@firdeussecurity.com

Rreth nesh

“Firdeus Security” Sh.P.S.F u shërben një game të gjerë konsumatorësh në shumëllojshmërine e nevojave të tyre për sigurinë. Shërbimet tona mbrojtëse, të zhvilluara së bashku me klientët tanë, janë të projektuara për të përfshirë një nivel te larte të teknologjisë. Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë, mundëson plotësimin e kërkesave specifike me një çmim konkurues.

Politika e Privatësisë